“Κερνάμε Ήπειρο” στο Ζάππειο

Share Button

Οι γεύσεις, οι μουσικές, οι χοροί και η φιλοξενία της Ηπείρου μεταφέρονται, ατόφιες και ανόθευτες στο Ζάππειον Μέγαρο των Αθηνών.

«Κερνάμε Ήπειρο» στο Ζάππειο

Η καρδιά της Ηπείρου θα χτυπά για το τριήμερο από 18 έως και 20 Οκτωβρίου 2019 στο Μέγαρο που δημιούργησαν οι Μεγάλοι Ηπειρώτες Ευεργέτες και που αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τοπόσημα της Πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις, με τις οποίες φέρνει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα, εγνωσμένης ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας, όπως γαλακτοκομικά, μελί και προϊόντα μέλισσας, αρωματικά φυτά και βότανα, παραδοσιακά ζυμαρικά, ελιές και ελαιόλαδο, κρασί, τσίπουρο κ.α. προσκαλεί τους κατοίκους των Αθηνών και ιδιαίτερα τους Ηπειρώτες να γίνουν κοινωνοί και πρεσβευτές της Ηπειρώτικης παραγωγής και φιλοξενίας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Ηπείρου στο Ζάππειο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τοπικά προϊόντα αλλά και να δοκιμάσουν γεύσεις που θα δημιουργούνται στις εκδηλώσεις γαστρονομίας και να διασκεδάσουν με ηπειρώτικη μουσική και χορούς.

Ώρες λειτουργίας: 10:00π.μ. έως 19:00μ.μ.

Σας περιμένουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *