Μέχρι τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης έφθασε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας-Δυναμική διεκδίκηση του προεδρείου

Share Button

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Αναγνωστάκη Δημήτριο και τον Επιτελάρχη Αντιστράτηγο Καραμαλάκη Μιχαήλ είχε την Πέμπτη 04-05-2017 το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας παρουσία και του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ κ. Γερακάκου Γρηγόριου.
Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και με δεδομένο ότι τα κυρίαρχα θέματα όπως Μισθολόγιο, Βαθμολόγιο, Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό της εργασίας μας και άλλα θέματα χειρίζονται από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. τέθηκαν από την Ένωσή μας τα εξής θέματα που απασχολούν το Νομό μας:
α) Το θέμα των μεταθέσεων στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών του Νομού μας. Τονίσαμε ότι καταργείται μια Υπηρεσία και συστήνονται δύο νέες για τις οποίες περιμένουμε να τηρηθεί το Νομοθετικό πλαίσιο για την επάνδρωσή τους.
β) Το θέμα των ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών (Οχήματα-Αλεξίσφαιρα γιλέκα-Θερμικές κάμερες-Κράνη Διμοιρίας-Γραφικές ύλες, κ.α.)
Ο κ. Επιτελάρχης μας ενημέρωσε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαγωνισμοί για προμήθεια οχημάτων, αναλώσιμων υλικών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, διευκρινίζοντας ότι υπάρχει καθυστέρηση λόγω των προσφυγών των εταιριών που αποκλείονται για διάφορους λόγους και μας έκανε γνωστό ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να εφοδιαστεί η Δ.Α. Θεσπρωτίας με μία θερμική κάμερα.
Ο Γενικός Γραμματέας κατανοώντας την αναγκαιότητα της αντικατάστασης των πεπαλαιωμένων κρανών της Διμοιρίας μας ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή τους με καινούργια.
Διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους μας ότι το Δ.Σ. θα παλέψει μέχρι να ικανοποιηθεί και το τελευταίο δίκαιο αίτημά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *