Με τον Χαράλαμπο Αθανασίου η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Share Button

Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπο Αθανασίου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η Διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟ.Δ.Ε Νέας Δημοκρατίας Θεσπρωτίας στο Ξενοδοχείο ANGELIKA PALLAS στην Ηγουμενίτσα.

“Μέρα με την ημέρα που περνάει, εμπεδώνεται η πεποίθησή μου ότι, όσο πιο γρήγορα φύγει αυτή η Κυβέρνηση, τόσο το καλύτερο για τον τόπο”, υπογράμμισε ο κ.Αθανασίου.

Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς σε όλους τους τομείς, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή το πακέτο μέτρων που θα φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει για τον κυριότερο λόγο ότι αδυνατεί να εφαρμόσει την απαιτούμενη πολιτική. Ανάπτυξη μπορεί να έρθει μόνο από τον ιδιωτικό τομέα. Ανάπτυξη μπορεί να έρθει μόνο με ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, και σε κάθε βήμα αυτής της κυβέρνησης έχουμε δει την αλλεργία της στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και την αλλεργία της στις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.

Δεν μπορείς για παράδειγμα να υπολογίζεις σε ενίσχυση της ανάπτυξης μέσω των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων και ταυτόχρονα να μην κάνεις τίποτα για να προχωρήσουνε οι μεγάλες διαρθρωτικές αυτές αλλαγές”

Ο κ. Αθανασίου ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα κάνει απολύσεις στο Δημόσιο εκτός από από περιπτώσεις που κάποιοι προσλήφθηκαν «παράνομα και από την πίσω πόρτα με κομματικά κριτήρια». Υπεραμύνθηκε όμως της διαδικασία της κινητικότητας υποστηρίζοντας πως έτσι θα καλυφθούν κενά σε θέσεις που σήμερα υπάρχουν ανάγκες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *