Μ. Κάτσης: «Δεν βγαίνουν καν πρώτο κόμμα»

Share Button
Ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς με αντίστοιχη ατζέντα αλλά όχι απλώς δεν πάνε για αυτοδυναμία, όπως θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά δεν βγαίνουν καν πρώτο κόμμα, είπε για την ΝΔ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.
Η ηγεσία της ΝΔ ρέπει προς την ακροδεξιά ατζέντα, το έχουμε δει στο Μακεδονικό αλλά και στο προσφυγικό όπου υιοθετεί την ρητορική Όρμπαν … ο οποίος “ξεπλένεται” από τον Κ. Μητσοτάκη που λέει στην Βουλή ότι “έχει πάρει 49%”», θύμισε ο κ. Κάτσης.
«Επαναφέρει επίσης μονίμως θέματα τάξης και ασφάλειας, φιλοδοξώντας να εκφράσει έναν δήθεν φόβο της κοινωνίας, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία τεχνητή σύγχυση, για να εκφράσουν ένα ακροδεξιό ακροατήριο», όπως είπε.
Ο κ. Κάτσης σημείωσε ότι «αυτό δείχνει το τεράστιο στρατηγικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφενός και αφετέρου ότι “δεν της βγαίνουν τα κουκιά” … πάνε να παρουσιάσουν ότι δήθεν θα έχουν αυτοδυναμία, όταν δεν βγαίνουν καν πρώτο κόμμα. Γι’ αυτό ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς, πράγματα πολύ επικίνδυνα στη δημόσια σφαίρα».
ΠΗΓΗ: https://www.stokokkino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *