Μ.Κάτσης: “Και νέο αξονικό τομογράφο αποκτά το Νοσοκομείο Φιλιατών – Είμαστε περήφανοι για το έργο μας στην Υγεία”

Share Button

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας  και τον υπουργό Παύλο Πολάκηη προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου 16Α τομών προϋπολογιστικής αξίας 300.000 € για το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών .
Με την προμήθεια του νέου αξονικού τομογράφου  υλοποιείται ένα ακόμη αίτημα του νοσοκομείου, που αφορά στην αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού . Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία των τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθήσει η διαγωνιστική διαδικασία για την ολοκλήρωση της προμήθειας του.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, σχετικά με την νέα αναβάθμιση του νοσοκομείου δήλωσε σχετικά:

« Μετά την έγκριση του μαγνητικού τομογράφου το νοσοκομείο αποκτά και νέο αξονικό τομογράφο! Οι δομές Υγείας στη Θεσπρωτία αναβαθμίζονται κατακόρυφα τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό το αναγνωρίζουν οι πολίτες κατά γενική ομολογία. Πρώτη φορά τόσο μεγάλη ανανέωση εξοπλισμού στην Υγεία και ακολουθούν και άλλα όπως η προκήρυξη του διαγωνισμού για τα υπόλοιπο  ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του ΤΕΠ που θα γίνει σύντομα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων, τον Παύλο Πολάκη ο οποίος ήρθε εδώ στα εγκαίνια του ΤΕΠ, δεσμεύτηκε για λύσεις και το έκανε πράξη. Δεν είναι μόνο δείγμα αξιοπιστίας αλλά και απόδειξη ότι η πολιτική μας στο ευαίσθητο αγαθό στην Υγεία είναι τέτοια που μας κάνει να νιώθουμε δικαιωμένοι.  Εξυπηρετούμε την κοινωνική πλειοψηφία και όχι τα συμφέροντα που στοίχιζαν στους πολίτες 20δις / έτος σε μαύρο χρήμα στην Υγεία σύμφωνα με τα πορίσματα.
Oι πολίτες το ξέρουν, βλέπουν και συγκρίνουν.Συνεχίζουμε!»
Με την έγκριση προμήθειας του νέου αξονικού τομογράφου , ολοκληρώνεται για το τρέχον έτος ένα πρόγραμμα προμήθειας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού αξίας 1,45 εκ  € από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και τον προϋπολογισμό του νοσοκομείουστο οποίο εντάχθηκαν η προμήθεια μαγνητικού και αξονικού τομογράφου ( σε εξέλιξη ) , η προμήθεια ακτινολογικού και καρδιολογικού υπερήχου  και  η προμήθεια λοιπού εξοπλισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *