Ξύπνησε αργά το Σούλι στην Καστοριά-Ανώδυνη ήττα με σκορ 2-1 από την Καλλιθέα

Share Button

Tο δικαίωμα να κρατήσει ζωντανό το όνειρο για την παραμονή του στην κατηγορία απέκτησε- πριν από λίγο- ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας, επικρατώντας στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς του Σουλίου Παραμυθιάς με σκορ 2-1.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Δέλλιος, www.sentra.com.gr

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη των «κυανοκίτρινων» του Θόδωρου Βόλτση, έπειτα από το «τρίποντο» της περασμένης Κυριακής στη Σιάτιστα επί του Μακεδονικού με σκορ 0-2, χάρη στην οποία δύνανται να διατηρούν «ζεστές» τις ελπίδες τους για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού μαθηματικά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το… τοπίο για το ποιες ομάδες θα πάρουν την άγουσα για τα τοπικά πρωταθλήματα.

Το φιλμ του αγώνα

43′ Πρώτη καλή φάση στην αναμέτρηση για το Σούλι Παραμυθιάς μακρινό σουτ μπλόκαρε ο Κράτσιος

45’+1′ ΓΚΟΟΟΛΛΛΛ η Καλλιθέα με τον Τάσιο. Βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα και τον νίκησε με ψηλοκρεμαστό σουτ για το 1-0

50′ Ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Λαδάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

56′ Ευκαιρία για την Καλλιθέα. Ο Σαλβαρίνας επιχείρησε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, λίγο άουτ.

58′ Καλή ευκαιρία για το Σούλι από τα πλάγια επιχείρησαν το σουτ, μπλόκαρε ο Κράτσιος

60′ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ και 2-0 60′. Βγήκε στην κόντρα ο Νικολόπουλος και με το κεφάλι κρέμασε τον τερματοφύλακα του Σούλι Παραμυθιάς.

62′ Γκολ του Νικολόπουλου το οποίο όμως δεν μετράει καθώς ο επόπτης έδειξε οφσάιντ.

88′ ΓΚΟΛ και 2-1 το Σούλι Παραμυθιάς. Εκπληκτικό γκολ του Νούγια με μακρινό δυνατό σουτ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κράτσιου.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ : Κράτσιος, Λουδοβάρης, Τάσιος, Λαδάς, Μήνος, Γκέγκας, Ηλίας, Σαλβαρίνας, Νικολόπουλος (65′ Μηλιάτης), Αντωνιάδης (78′ Παπαδημητρίου), Χασάι

ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ : Ελευθεριάδης, Κώτσιας, Μελιγγιώτης, Νάσιος, Διαμαντής, Τσουμάνης, Κωστάκης (55′ Μώκος), Γεωργάκης (87′ Ντούμας), Λάμπρου (70′ Μαλλάτος), Ντόκος, Παρχαρίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *