Οι προτάσεις της Δύναμης Ελπίδας για τον Δήμο Σουλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Share Button

Με ένα νέο βίντεο ο συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας» με επικεφαλής τον Νίκο Γώγο, παρουσιάζει τις θέσεις του συνδυασμού για τον  Δήμο Σουλίου, για την ανάπτυξη του Τουρισμού, την ενίσχυση του Πρωτογενή και Δευτερογενή Τομέα, την τόνωση της εμπορικής κίνησης και της οικονομικής δραστηριότητας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στοπεντάλεπτο βίντεο:

«Ο Δήμος που οραματιζόμαστε στηρίζει τον παραγωγό, τον κτηνοτρόφο, τον αγρότη και τον επιχειρηματία. Με μαζικές καμπάνιες υποστήριξης και τόνωσης της τοπικής αγοράς και των τοπικών προϊόντων αλλά και αντιμετωπίζοντας τους δημότες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας ως συνεργάτες, θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό BRAND NAME στα τοπικά μας προϊόντα.

Τα βουνά, τα ποτάμια, τα μνημεία η παραδοσιακή ηπειρώτικη κουζίνα και φιλοξενία, οι μορφές εναλλακτικού και θρησκευτικού τουρισμού μαζί με την ιστορία που διαθέτουν ο Αχέροντας, η Παραμυθιά και το Σούλι μας δίνουν όλα τα εφόδια για ένα ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν. Τα έχουμε ήδη. Αρκεί να τα αξιοποιήσουμε. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ΔΥΝΑΜΙΚΗ ανάπτυξη στον τόπο μας.

Σε αυτές τις δράσεις ΕΜΕΙΣ σαν Δημοτική Αρχή θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες.  Οι δυσκολίες και τα εμπόδια, υπάρχουν για να τα ξεπερνάμε. Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ θα είναι μπροστά, με όλες τις δυνάμεις, με το ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ, για να γίνει μια νέα αρχή στην τοπική αγορά και την οικονομία».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *