Οι 4 πρώτοι Θεσπρωτοί Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την Παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου «Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά!»

Share Button

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή που ανακοινώνουμε σήμερα τους πρώτους 22 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της ανεξάρτητης περιφερειακής μας παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου».
Οι «Ορίζοντες Ηπείρου» γίνονται με αυτόν τον τρόπο η πρώτη περιφερειακή παράταξη που ανακοινώνει και επίσημα, έξι μήνες πριν από τις εκλογές, το 40% του ψηφοδελτίου της. Το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο μας είναι τεράστιο και συγκινητικό. Και αμέσως μετά τις γιορτές θα προχωρήσουμε και σε νέες ανακοινώσεις με νέα ονόματα από όλη την Ήπειρο.
Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται σήμερα γίνονται έτσι οι πρώτοι κοινωνοί της Περιφερειακότητας, της νέας αντίληψης μας για τον τρόπο οργάνωσης και διαχείρισης των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της Ηπείρου. Γίνονται πρεσβευτές των προτεραιοτήτων του προγράμματος μας που δεν είναι άλλες από την μείωση της ανεργίας σε μονοψήφιο ποσοστό σε επίπεδο Περιφέρειας και την μαζική προσέλκυση επενδύσεων που θα εκτινάξουν το περιφερειακό ΑΕΠ, θα παρακινήσουν τους Ηπειρώτες να επιστρέψουν στην Ήπειρο και θα δώσουν νέα πνοή στην Οικονομία, στις Υποδομές και στην αγροτική και βιοτεχνική παραγωγή.
Όλοι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι καταξιωμένοι ο καθένας στον κλάδο του. Καλύπτουν τόσο γεωγραφικά όσο και επαγγελματικά όλες τις παραγωγικές δραστηριότητες και τους τομείς της Οικονομίας της Ηπείρου. Είναι άνθρωποι οικογενειάρχες, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυσκολίες της ζωής, που μάχονται καθημερινά και που κατακτούν τους στόχους τους. Είναι Ηπειρώτες που τιμούν τον τόπο τους και που πιστεύουν σε κοινές αξίες και ιδανικά. Που δεν ανέχονται τον ξεπεσμό της Ηπείρου και είναι αποφασισμένοι για προτάξουν την ακεραιότητα και την μαχητικότητα τους για την πραγματική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.
Δηλώνω υπερήφανος για την συμπόρευση μου μαζί τους. Τα βιογραφικά και η συνολική πορεία τους εκφράζουν πλήρως την νέα αντίληψη που οι «Ορίζοντες Ηπείρου» πρεσβεύουν. Εκφράζουν το ήθος, την δημιουργία και το πάθος για προσφορά που η παράταξη μας θέλει να κυριαρχήσουν στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.
Καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλους τους Υποψηφίους.»

Οι 4 πρώτοι Θεσπρωτοί Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι

Άννα Βέτου- Επιχειρηματίας-Παραγωγός Αγροτικών Προϊόντων
Σπύρος Βλάχος- Επιχειρηματίας
Δημήτριος Γκαμπρέλας – Επιχειρηματίας
Αντώνης Δημητριάδης- Εκπαιδευτικός

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *