Ο Δήμος Ηγουμενίτσας υποδέχθηκε Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Kickboxing

Share Button

Θερμή και εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξε το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Ηγουμενίτσας, στους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Kickboxing από τη Θεσπρωτία, το Αγρίνιο και την Κρήτη, οι οποίοι συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing, στο JesoloLido της Ιταλίας και σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας κ. Δονάτος Μαρτίνης, αφού καλωσόρισε τις αποστολές,απένειμε επαίνους στους διακριθέντες αθλητές και τιμητικές πλακέτες στους ομοσπονδιακούς προπονητές των αθλητικών σωματείων κ. Πέτρο Πλασκασοβίτη, κ. Νίκο Κακαρέλη και κ. Δημήτρη Τουρλάκη.

Οι Θεσπρωτοί αθλητές που αγωνίστηκαν κατέλαβαν της εξής θέσεις: Σταματία Πάμπολλα 2η και 3η, Ανδρέας Βαρβέρης και ΙωάννηςΚώτσης5ηκαι Μάνου Μάρθα 8η. Συγχαρητήρια στα παιδιά, τις οικογένειες και τους προπονητές τους, συνοδοιπόρους σ’ έναν πραγματικά σκληρό αλλά αποτελεσματικό αγώνα.

Δήλωση Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Οι εξαιρετικές επιδόσεις των Θεσπρωτών αθλητών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kickboxing, στο Jesolo Lido της Ιταλίας, αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός μπορεί να μας κάνει υπερήφανους με σεμνότητα, πείσμα και επιμονή.
Συγχαίρω τις αθλήτριες και τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Kickboxing ΕΡΜΗΣ Plaskasovitis Team, Σταματία Πάμπολλα, Ανδρέα Βαρβέρη, Ιωάννη Κώτση και Μάνου Μάρθα, που πίστεψαν στη δύναμή τους, αφοσιώθηκαν στο όνειρό τους και εργάστηκαν σκληρά για να το επιτύχουν. Εύχομαι η αθλητική τους αυτή εμπειρία, να ενθαρρύνει και να εμπνεύσει ακόμη περισσότερο τους νέους να αθλούνται προάγοντας την ψυχική και σωματική τους υγεία. Θα ήθελα ακόμη να συγχαρώ τις οικογένειες των αθλητών και τον προπονητή τους κ. Πέτρο Πλασκασοβίτη για τη στήριξη όλης την επίπονης προσπάθειας. Τους αξίζουν τα εύσημα, γιατί είναι οι πρώτοι που πίστεψαν στα παιδιά αυτά και έδωσαν μαζί τους έναν μεγάλο αγώνα.
Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά καλή επιτυχία στα επόμενα μεγάλα τους βήματα και τα προτρέπω να πορεύονται πάντα στη ζωή τους με ήθος, εργατικότητα, πείσμα και προσήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *