Ο Φώτης Παπαγεωργίους του ΚΙΔΗΣΟ για τις διεργασίες στο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράστασης

Share Button

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ θέλει να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Η συνδιάσκεψη που έγινε πριν λίγες ημέρες με την συμμετοχή όλων των μελών του Κινήματος κατέληξε σε πολλά συμπεράσματα και σε αρκετούς προβληματισμούς που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα μας αλλά και σε όλον τον κόσμο.
Σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι.
Όπως το έθεσε και ο πρόεδρος μας Γεώργιος Παπανδρέου από την αρχή της συνεργασίας μας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη η αυτονομία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ είναι επιβεβλημένη για να κρατήσει τις δυνάμεις του και τον ιδεολογικό του χαρακτήρα του. Η ανάγκη για συνεργασία με την Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι απαραίτητη να γίνει στα πλαίσια της συσπείρωσης όλου του προοδευτικού χώρου για να προλάβουμε τις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται.
Μέσα από τις συνεργασία και την ανταλλαγή απόψεων και ιδεολογιών θα δώσουμε το στίγμα του προοδευτικού χώρου ώστε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην πολιτική σταθερότητα της χώρας μας. Είναι απόλυτη ανάγκη να δώσουμε ξανά στον κάθε πολίτη να νοιώσει την ασφάλεια και την βεβαιότητα ότι θα τα καταφέρουμε μέσα από την ενότητα και την συνεργασία. Τα οικονομικά αδιέξοδα που δημιούργησε η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έφεραν τους συμπολίτες μας σε πλήρη απόγνωση και σε απομάκρυνση από την συμμετοχή τους σε κάθε πολιτική αντίδραση.

Είναι ευθύνη όλων μας τώρα όσο ποτέ να συσπειρωθούμε όλοι για το καλό της χώρας που βουλιάζει κάθε ημέρα και για την καλυτέρευση της ζωής όλων των πολιτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *