“Πολυβόλο” στο Κιλκίς ο Θεσπρωτός, “σκόρπισε” με 5-0 την Αναγέννηση Πλαγιάς-Με ομάδα από την Β’Εθνική στην Ηγουμενίτσα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Share Button

Το τρένο του Θεσπρωτού σφύριξε και στο Κιλκίς.

Μετά το πέρασμα από την Ιτέα, το πλατανόφυλλο ξεπέρασε  με εμφατικό τρόπο και το εμπόδιο της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Δημοτικό Στάδιο του Κιλκίς και με την επιβλητική νίκη με σκορ 5-0 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας ομάδα από την Β’Εθνική.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη παρουσιάστηκε εξαιρετικά διαβασμένη, επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά την κυριαρχία της στο γήπεδο με την υπεροχή να καρποφορεί στο 25ο λεπτό όταν ο Πέντσας έκανε το 1-0 ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη-πρόκριση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους με τον Ευθυμίου να γράφει το 2-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι παρέδωσαν τα όπλα και έριξαν λευκή πετσέτα με τον Πέντσα στο 54ο λεπτό να ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 3-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 58ο λεπτό με τον Χάρη Μπίκα να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Θεσπρωτού.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γώγος ο οποίος στο 80ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *