Ρεπορτάζ της Εφημερίδας “Παραπολιτικά” για τους «γαλάζιους» υποψήφιους δημάρχους-Εφησυχασμός για τον Δήμο Ηγουμενίτσας με τον Γιάννη Λώλο

Share Button

Μπορεί οι δημοτικές εκλογές να βρίσκονται ακόμα μακριά, καθώς αναμένονται στο διάστημα μεταξύ Μαΐου φθινοπώρου 2019, ωστόσο στη Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξουν ανά την Ελλάδα, χωρίς να δοθούν τα παραδοσιακά «χρίσματα». Στην οδό Πειραιώς μελετούν προσεκτικά όλα τα ονόματα που βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διεκδίκηση των δήμων που «χάθηκαν» στις αυτοδιοικητικές κάλπες του 2014, αλλά δεν παραβλέπονται και αυτοί όπου οι δυνάμεις της Ν.Δ. παραμένουν ισχυρές, ώστε να επαναληφθούν τα προηγούμενα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι δήμοι όπου η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει «εφησυχασμό» είναι εκείνοι στους οποίους ήδη υπάρχει εκλεγμένος «γαλάζιος» δήμαρχος και αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος. Μεταξύ άλλων, πρόκειται για τους δήμους Ξάνθης με τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, Δράμας με τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Τρικκαίων με τον Δημήτρη Παπαστεργίου, Μυκόνου με τον Κωνσταντίνο Κουκά, Αγρινίου με τον Γιώργο Παπαναστασίου, Αλεξανδρούπολης με τον Ευάγγελο Λαμπάκη, Αρταίων με τον Χρήστο Τσιρογιάννη, Ηγουμενίτσας με τον Ιωάννη Λώλο.

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *