Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Θεσπρωτός-Σήμερα η δεύτερη ΓΣ-Παρέμβαση του πρώην προέδρου Βαγγέλη Παπανικολάου

Share Button

Κρίσιμες ώρες για τον Θεσπρωτό.

Η ιστορική ομάδα της Ηγουμενίτσας βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο-για ένα ακόμη καλοκαίρι-μετά και την άκαρπη Γενική Συνέλευση του περασμένου Σαββάτου.

Η δεύτερη Γενική Συνέλευση είναι προγραμματισμένη για την σήμερα το βράδυ (9 μ.μ. στο Πάνθεον) όπου και θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αρθεί το αδιέξοδο και να εξευρεθεί κάποια λύση, κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες με τα σημερινά δεδομένα.

Εν τω μεταξύ, ο πρώην πρόεδρος του Θεσπρωτού Βαγγέλης Παπανικολάου ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί διοικητικά στην ομάδα.

“Επειδή το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορες φήμες σχετικά με την ανάμειξή μου στα διοικητικά της ομάδας, δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν ενδιαφέρομαι να αναλάβω πρόεδρος στον Θεσπρωτό. Και επειδή δεν επιθυμώ να επιτρέψω να αποπροσανατολίζουν τους οπαδούς του Θεσπρωτού σε σχέση με τις προθέσεις μου, δηλώνω ότι ισχύει στο ακέραιο η τοποθέτηση πως ο κύκλος μου στη θέση του προέδρου έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα”, υπογράμμισε ο κ.Παπανικολάου με δηλώσεις του στον Θεσπρωτικό Παλμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *