Συνάντηση για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας

Share Button

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, σήμερα 1 η Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν το έργο ADRI-UP, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. κ. Ανδρέας Νταής, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Δήμαρχος Σουλίου και Πρόεδρος της ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ. Α.Ε., κα Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες όλων των εμπλεκομένων.

Στη συνάντηση παρευρέθη επίσης, ο κ. Μανώλης Μπαλτάς, ως Τεχνικός Σύμβουλος Υποστήριξης της Ο.Λ.ΗΓ. ΑΕ. για την κατάρτιση Φάκελου για την Έκδοση της ΚΥΑ που αφορά την Αδειοδότηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά για όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία, καθώς και για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Σκοπός της συνάντησης ο συντονισμός και το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών μεταξύ των Ελλήνων εταίρων (Ο.Λ.ΗΓ. – ΒΙΟ.ΠΑ.ΘΕ. – Περιφέρεια), σε ότι αφορά την υλοποίηση της Δράσης 1 –Κατασκευή Επιχειρηματικού Πάρκου Θεσπρωτίας.

Ακολούθησε ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος, από τον κ. Μπαλτά για την πρόοδο των εργασιών καθώς και για τα επόμενα βήματα.

Οι συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων εταίρων και των υπολοίπων εταίρων θα είναι τακτικές προκειμένου να υπάρχει συνεχή ενημέρωση και ανατροφοδότηση για την επίτευξη τόσο των βραχυπρόθεσμων στόχων, όσο και του τελικού σκοπού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *