Συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας την Παρασκευή

Share Button

Καλείστε σε συνεδρίαση της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 05 Μαΐου 2017 και ώρα 11:00 14:00 νέα ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

  1. Επί αιτήματος Αναστασίας Δελαβία για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης εντός της οικίας της επί της οδού Τσαμαντά στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  1. Επί αιτήματος Παραρτήματος ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας για χορήγηση 2 θέσεων στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων μεταφοράς ΑΜΕΑ και 2 θέσεων οχημάτων ΑΜΕΑ έμπροσθεν της εισόδου του στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  1. Επί αιτήματος Τοπικής Κοινότητας Καστρίου για ανάκληση της με αριθ. 46/2016 απόφασης της Επιτροπής Κυκλοφοριακών & Συγκοινωνιακών Ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  1. Επί αιτήματος Κων/νου Δημητρίου για τοποθέτηση πινακίδας με την ένδειξη «ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ» στον πεζόδρομο ανάμεσα στα Ο.Τ 20 και Ο.Τ. 22 της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  1. Επί αιτήματος Μαντζουράνας Πανταζή για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΚΥΗ 9483 έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού βασιλέως Πύρρου 3 στην Δ.Κ. Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας λόγω αναπηρίας.
  1. Επί της με αριθ. 1/2016 απόφασης της Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας σχετικά με τη μεταφορά θέσης στάθμευσης οχήματος ΑΜΕΑ στην δημόσια οδό κάτω από το Κ.Υ. Μαργαριτίου στην Τ.Κ. Μαργαριτίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Μιχαήλ Γκίκας

Αντιδήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *