Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Δευτέρα-Στην ατζέντα οι ανακλήσεις των αδειών του “ΟΣΤΡΙΑ”, του “SOHO” και του “ΑΠΟΛΙΣ”

Share Button

DIMARXEIO IGOUMENITSASΚαλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2016 και ώρα09.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

  1. Ανάκληση της με αριθ. 9013/05.08.2005 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «SOHO» εκμετάλλευσης Ευάγγελου Νικολάου του Θεόδωρου, που βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του Δρεπάνου Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  2. Ανάκληση της με αριθ. 8590/01.07.2005 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΟΠΕΝ ΜΠΑΡ» με την επωνυμία «ΟΣΤΡΙΑ» εκμετάλλευσης Θεόφιλου Κονάκη και Κωνσταντίνου Σακαρέλη, που βρίσκεται στην περιοχή της παραλίας του Δρεπάνου Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  3. Ανάκληση της με αριθ. 20493/24.07.2014 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «ΑΠΟΛΙΣ» εκμετάλλευσης Παύλου Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην περιοχή Ασπροβούνι – Τσιπουρίκι στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  4. Ανάκληση της με αριθ. 20492/24.07.2014 Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ  “ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ”» με την επωνυμία «ΑΠΟΛΙΣ» εκμετάλλευσης Παύλου Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην περιοχή Ασπροβούνι – Τσιπουρίκι στη Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  5. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Ευφροσύνης Τατσάκης του Θεόδωρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  6. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ)» ιδιοκτησίας Παναγιώτη Νάνη του Μηνά, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  7. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Ηρακλή Καίσαρη του Αθανάσιου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
  8. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση – μηχανικά μέσα) στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΙV – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ “ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ – ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ”» ιδιοκτησίας της ΠΕΚΡΙΔΗΣ ΑΝ. – ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ. Ο.Ε., με νόμιμο εκπρόσωπο τον Γεώργιο Παπαντωνίου του Αντώνιου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
Σωτήριος Μήτσης
Αντιδήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *