Την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration»

Share Button

cruise_igoumenitsaΓια πέμπτη φορά φέτος το κρουαζιερόπλοιο «Thomson Celebration» της εταιρείας Thomson, με σημαία Μάλτας και 1264 επιβάτες θα καταπλεύσει την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 8 το πρωί στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Η φετινή χρονιά δίνει ευοίωνα σημάδια με την άφιξη του Thomson Celebration, ενός κρουαζιερόπλοιου με τόσο μεγάλη δυναμικότητα σε επιβάτες. Τόσο η παρουσία του στο λιμάνι, όσο και οι προγραμματισμένες προσεγγίσεις του μέσα στη χρονιά δίνουν την ευκαιρία να γίνει γνωστή η Θεσπρωτία και ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου στο επιβατικό κοινό της κρουαζιέρας.
Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τον Οργανισμού Λιμένος για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων και την καθιέρωση του Λιμένα Ηγουμενίτσας ως προορισμού τους θα είναι μεθοδικές και εντατικές, ώστε να αποφέρουν τα αναμενόμενα. Η συνεργασία του Οργανισμού Λιμένος με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Νομού για την συντονισμένη προώθηση του τουρισμού της περιοχής, θα είναι σταθερή και συνεχιζόμενη.
Βασικός στόχος του ΟΛΗΓ παραμένει πάντα, το λιμάνι της Ηγουμενίτσας να αποτελέσει στα επόμενα χρόνια σταθερό προορισμό κρουαζιέρας, αναδεικνύοντας έτσι τις ομορφιές της Θεσπρωτίας, αλλά και τις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.
Αξίζει να τονιστεί στο σημείο αυτό, ότι το πλοίο έχει ήδη προγραμματισμένες, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, άλλη μία προσέγγιση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *