Τρομερή εμφάνιση για τον Ηγουμενιτσιώτη Χρήστο Βαρβάρα στον επικό 8ήμερο αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey-Στην 2η θέση μετά από 3 ημέρες

Share Button

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποιεί ο Χρήστος Χρήστου (Βαρβάρας) στο πρώτο στάδιο του 8ήμερου επικού αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey που ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή από την Σμίξη Γρεβενών για να καταλήξει την ερχόμενη Κυριακή στην πόλη του Μετσόβου.

Ο Ηγουμενιτσιώτης ποδηλάτης που αγωνίζεται ως δίδυμο με τον Καστοριανό Θοδωρή Κοτόπουλο βρίσκεται στην 2η θέση μετά και την ολοκλήρωση του Stage 3 έχοντας διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα.

Ο καιρός ήταν ιδανικός για να ξεκινήσουν οι ομάδες τον αγώνα και παρόλο που το πρώτο στάδιο είναι πάντα αναγνωριστικό για τους αθλητές αρχίσαμε να παίρνουμε μια εικόνα για τη δυναμική τους.

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 600 χλμ., 25.000 υψομετρικές διαφορές και περνάει από 57 χωριά της ορεινής Ελλάδας διασχίζοντας την οροσειρά της Πίνδου.

Είναι αγώνας για λίγους και σκληρούς ποδηλάτες που καλούνται να αντιμετωπίσουν πέρα απ’τα ατελείωτα ορεινά ποδηλατικά χιλιόμετρα, τις κακουχίες του βουνού, τα τεχνικά προβλήματα, τον καιρό και πάνω από όλα τον ίδιο τους τον εαυτό!!

Δείτε τα αποτελέσματα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.bikeodyssey.gr/el/plirofories/live-results-el.html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *