Φιλική νίκη του Θεσπρωτού, 2-1 το Σούλι Παραμυθιάς

Share Button

Ο Θεσπρωτός επικράτησε με 2-1 του Σουλίου Παραμυθιάς στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο του Παραποτάμου.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες δυνατές προπονήσεις, ενώ οι δύο προπονητές δοκίμασαν διάφορα σχήματα και τακτικές ξεδιπλώνοντας τα πλάνα τους και τις σκέψεις τους για το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Οι “πράσινοι” της Παραμυθιάς προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Καρβούνη ο οποίος στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα στο σουτ του Κύργιου την έστειλε κατά λάθος στο βάθος της εστίας της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το πλατανόφυλλο έφερε αρχικά το παιχνίδι στα ίσα με πολύ ωραία κεφαλιά του Καρβούνη ο οποίος αυτή την φορά σημάδεψε στην σωστή εστία και εν συνεχεία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ευθυμίου ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό αποτέλεσμα χαρίζοντας τη νίκη γοήτρου στον Θεσπρωτό.

Για τους «πράσινους» της Παραμυθιάς το φιλικό αποτέλεσε και μια καλή πρόβα εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς στις 25 Αυγούστου στην Λάρισα κόντρα στην Ελασσόνα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Σοϊλεμέζογλου, Σουλιώτης, Κατσέλης Γ., Καρβούνης, Πολυζάς, Φατί, Γκέκας, Ντούνης, Χριστογιάννης, Αποστολίδης, Παππάς.


Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Κωνσταντάκος, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου Β., Ευθυμίου, Γώγος, Μπίκας, Κολλάς.

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας): Διάσσινος, Μούτσιος, Τάτσης, Γεωργάκης, Διαμάντης, Κυργιος, Μώκος, Κωσταμμένας, Αναστασιάδης, Ντόκος, Παπαρούνας.


Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν οι: Διάσσινος (Τσοροντένι), Φαίκ, Πλατιάς, Μητσέλος, Γεωργούλας, Μιχάλης, Τσούνης, Γεωργίου, Καράμπελας, Ντόκος, Σαρέλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *