1,5 εκ. Ευρώ στην Περιφέρεια Ηπείρου μέσω ΚΑΠ

Share Button

PERIFEREIA IPIROUΤην κατανομή στις Περιφέρειες της χώρας, συνολικά 24 εκατ. ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους για την καταβολή δαπανών μισθοδοσίας μηνός Απριλίου 2016, του μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η κατανομή θα γίνει σύμφωνα με τον εξής πίνακα:

perifereies_aftodioikisi

Σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Οι Περιφέρειες οφείλουν με την έκδοση της παρούσας, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την καταβολή της μισθοδοσίας του προσωπικού τους, η οποία επειδή από 01.01.2016 βαρύνει τους οικείους προϋπολογισμούς τους, θα επιχορηγούνται με τα αναγκαία ποσά, προς το σκοπό αυτό.

Τα κατανεμηθέντα με την παρούσα απόφαση ποσά στις Περιφέρειες είναι προσαυξημένα κατά 8,6% περίπου, σε σχέση με τις αντίστοιχες πιστώσεις που έχουν εγγραφεί στους Π/Υ των Περιφερειών ως έσοδο για την κάλυψη της μισθοδοσίας του προσωπικού τους μηνός Aπριλίου, προκειμένου με τα επιπλέον ποσά να αντιμετωπιστούν δαπάνες που προκύπτουν λόγω αλλαγής κλάδου, αλλαγής κατηγορίας, επανατοποθέτησης προσωπικού, προσλήψεων, αποζημιώσεων σε περιπτώσεις οικονομικής (μισθολογικής) αποκατάστασης και συναφών περιπτώσεων.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *