3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Χρήστο Χρήστου (Βαρβάρας) στον επικό 8ήμερο αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey

Share Button

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Χρήστου (Βαρβάρας) στον 8ήμερο επικό αγώνα ποδηλάτου Bike Odyssey.

Ο Ηγουμενιτσιώτης ποδηλάτης που αγωνίστηκε ως δίδυμο με τον Καστοριανό Θοδωρή Κοτόπουλο τερμάτισε στην 3η θέση μετά από έναν εντυπωσιακό και ιδιαίτερα επίπονο αγώνα.

O μοναδικός για τα ελληνικά δεδομένα αγώνας mtb που ξεκίνησε από τη Σμίξη Γρεβενών και πέρασε από Μέτσοβο, Πύλη Τρικάλων, Νεοχώρι Λίμνης Πλαστήρα, Κρίκελλο Ευρυτανίας, Αθ. Διάκο Φωκίδας, Άνω Χώρα Ναυπακτίας διανύοντας περίπου 620χλμ σε 8 ημέρες με 19.800 υψομετρικές διαφορές τερμάτισε στη Ναύπακτο.

Το 8ο και τελευταίο στάδιο του αγώνα ξεκίνησε από την Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας. Η μέρα ήταν πραγματικά καυτή και σε συνδυασμό με την κούραση των ημερών έκανε πραγματικά το έργο των συμμετεχόντων αρκετά δύσκολο. Βέβαια τα “λίγα” χιλιόμετρα του σταδίου (σε σχέση πάντα με τα προηγούμενα) που σε μεγάλο κομμάτι ήταν κατηφορικά αντιστάθμισαν την όποια δυσκολία.

Για τον 8ήμερο αγώνα πρώτη τερμάτισε η ομάδα “Εκστρατείς” με τους Παπασάββα Μιχάλη και Ορφανουδάκη Κώστα σπάζοντας όλα τα χρονόμετρα! Αμέσως πίσω τους στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ομάδα “Heroes and Zeros” των Τσουλουχά Γιώργου και Dudek Bo ενώ 5 λεπτά αργότερα στην τρίτη θέση τερμάτισε και η ομάδα “Vernon Endurance/Animal Rights” των Κοτόπουλου Θοδωρή και Χρήστου Χρήστου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Γενικής Κατάταξης του 8ημέρου:https://bikeodyssey.gr/en/information/results/96-8-days-overall-results.html

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *