Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΣ Ηπείρου

Share Button

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 03 Οκτωβρίου 2018 η τρίτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΣ Ηπείρου στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ του Επιμελητηρίου Άρτας.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα πέντε εκ των επτά τακτικών μελών του και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κος Αλ. Πάσχος (εκ του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας), οι Β’ & Γ’ Αντιπρόεδροι κ.κ. Ι. Γκολομάζος και Ι. Μπούρης εκ των Επιμελητηρίων Άρτας και Πρεβέζης αντίστοιχα, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Γρ. Γκίκας και Χ. Τσάτσας εκ των Επιμελητηρίων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας αντίστοιχα. Απόντες οι κ.κ. Ι. Μήτσης Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΕΣΗ (αδικαιολόγητη απουσία) και Δ. Δημητρίου (δικαιολογημένη απουσία) εκ του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων.

Στην συνεδρίαση αναπτύχθηκαν θέματα όπως:

  • Η διερεύνηση συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με τον ΕΦΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ με στόχο την υποστήριξη του έργου των περιφερειακών υπηρεσιών για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού δείκτη απορροφητικότητας των Περιφερειακών προγραμμάτων, προς όφελος των επιχειρήσεων.
  • Η καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στην επιχειρηματικότητα της Ηπείρου, η δυναμικότητα των φορέων μας αλλά και των παραγωγικών κλάδων ανά Επιμελητήριο, η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργειών, η παρουσίαση των δράσεών μας προκειμένου να διαγνώσουμε την βέλτιστη πρακτική την οποία θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στους φορείς μας, βελτιώνοντας την ανταποδοτικότητα αλλά και την αποδοτικότητά μας.
  • Αλλά και την εύρεση κοινών στοιχείων που μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης με την Περιφέρεια, και επί των οποίων να έχουμε καταλήξει σε κάποιους βασικούς άξονες επιδιώξεων και στόχων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *