Ακαρπη και η τρίτη Γενική Συνέλευση του Θεσπρωτού-Αβέβαιο το μέλλον της ιστορικής ομάδας

Share Button

P1013255Θεσπρωτός ώρα μηδέν. Το μέλλον της ιστορικής ομάδας προδιαγράφεται αβέβαιο καθώς και η τρίτη Γενική Συνέλευση απέβη άκαρπη.

Το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλλε την παραίτησή του και όπως ξεκαθάρισε ο Κώστας Σακαρέλης σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος να αναλάβει τις τύχες της ομάδας τις επόμενες δέκα ημέρες, η τύχη του Θεσπρωτού θα αποφασιστεί στο Πρωτοδικείο, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις διαδικασίες.

Το παρών στην Γ.Σ. έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Θεσπρωτού Βαγγέλης Παπανικολάου ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αναμειχθεί, ωστόσο έθεσε ως απαράβατο όρο και απαραίτητη προυπόθεση να βρεθούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα είναι διετεθειμένοι να συνεισφέρουν οικονομικά. “Μόνος του δεν μπορεί κανένας”, είπε χαρακτηριστικά.

Κοινός τόπος όλως των τοποθετήσεων και της συζήτησης που έγινε, η ανάγκη να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτι πάντως που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε τόσο η παρουσία ελάχιστων φίλων της ομάδας και κυρίως η…εκκωφαντική απουσία των τοπικών αρχών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *