ΒΟΛΛΕΥ: Λύγισε στο τάι-μπρέικ ο Ερμής-Ήττα με 3-2 από τον Γ.Σ.Αρτας και άδοξος αποκλεισμός από τον τελικό FINAL 4 ΕΣΠΕΔΕ Κορασίδων (+ΦΩΤΟ, +ΒΙΝΤΕΟ)

Share Button

Σε έναν τρομερό ημιτελικό με δραματική εξέλιξη και χιτσκοκικό φινάλε, ο Ερμής Ηγουμενίτσας λύγισε στο τάι-μπρέικ χάνοντας με 3-2 σετ από τον Γ.Σ. Αρτας και αποκλείστηκε από τον αυριανό τελικό του FINAL 4 ΕΣΠΕΔΕ Κορασίδων που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στην Ηγουμενίτσα.

Οι “ερυθρόλευκες” ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και παίρνοντας ώθηση από τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό γυμναστήριο “Αλεξάνδρα Τσιάβου” πήραν το 1ο σετ με 25-22.

Οι φιλοξενούμενες απάντησαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα κατακτώντας το 2ο σετ με 20-25.

Το 3ο σετ ήταν συγκλονιστικό και κατέληξε στην Αρτα με 24-26 με τον Ερμή να δείχνει τάσεις αυτοκτονίας αφού βρέθηκε να προηγείται με 23-18.

Το 4ο σετ ήταν και αυτό δραματικό και κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ερμή να πληρώνει με το ίδιο νόμισμα και να οδηγεί το ματς σε τάι-μπρέικ (26-24)

Στο 5ο και τελευταίο σετ, ο Γ.Σ. Αρτας έδειχνε να το καθαρίζει εύκολα παίρνοντας προβάδισμα 6-0. Τα κορίτσια του Ερμή με επική αντεπίθεση ισοφάρισαν σε 8-8 αλλά υπέπεσαν στην συνέχεια σε εύκολα λάθη και γνώρισαν τελικά την ήττα με 12-15.

ΕΡΜΗΣ: ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ ΑΘ., ΧΑΝΤΖΑΡΑ. ΣΒΙΕΝΤΖΟΥΡΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΠΑΠΠΑ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ΜΑΚΡΗ, ΜΟΥΡΟΥΤΗ, ΤΣΙΤΣΟΥ, ΚΑΤΣΙΜΑΝΗ ΑΜ., ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΤΣΑΡΚΟΒΙΣΤΑ, ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΓΣ ΑΡΤΑΣ: ΣΑΡΚΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΝΤΟΥΑΡΙ, ΒΑΡΕΛΗ, ΠΟΡΤΟΒΑΡΑ ΑΜ, ΔΗΜΟΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΠΟΡΤΟΒΑΡΑ ΘΕΟΔ., ΣΕΝΤΟΡΗ, ΝΤΑΟΥΛΛΙΑ, ΡΙΖΟΥ, ΔΗΜΟΘΕΟΔΩΡΟΥ Σ., ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ο Ερμής θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 4 μ.μ. στον μικρό τελικό κόντρα στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την 3η θέση.

Στον μεγάλο τελικό θα αναμετρηθούν ο Γ.Σ. Αρτας με τον Ηρακλή Ιωαννίνων στις 6 μ.μ.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε βίντεο από την παρουσίαση των κοριτσιών του Ερμή

Δείτε βίντεο από τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου που κατακλύστηκαν από κόσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *