Αγριο έγκλημα στην Ηγουμενίτσα: «Οι οικογένειες των εραστών γνώριζαν για τον παράνομο δεσμό τους»-Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που είχε τραγικό τέλος

Share Button

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό και μάλιστα οι οι οικογένειές τους γνώριζαν τα πάντα

Ένα απίστευτο έγκλημα σόκαρε τα μεσάνυχτα την τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας με έναν 59χρονο άντρα, πυροσβέστη στο επάγγελμα, να πυροβολεί και να σκοτώνει τον εραστή της γυναίκας του, ηλικίας 48 ετών. 

Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του θύματος ο 48χρονος και η 47χρονη διατηρούσαν χρόνια παράνομο δεσμό και μάλιστα οι οι οικογένειές τους γνώριζαν τα πάντα, απλά έσκυβαν το κεφάλι… Ο 59χρονος όμως πυροσβέστης δεν άντεξε άλλο αυτό που συνέβαινε και σε μια στιγμή απελπισίας άρπαξε το όπλο του, σκοτώνοντας τον εραστή της γυναίκας του και τραυματίζοντας την ίδια.

«Γνώριζα και τα δυο άτομα, τι να σας πω για αυτό το τραγικό περιστατικό; Σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα συνηθίζεται να λέμε καλός, εξαιρετικός κλπ, ήταν και οι δυο εξαιρετικοί οικογενειάρχες τίποτα άλλο. Ο δεσμός που είχαν ήταν γνωστός στις οικογένειές τους εδώ και αρκετά χρόνια, πολλά θα έλεγα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα»
είπε άτομο από το περιβάλλον του θύματος  μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *