Με λαμπρότητα και φέτος οι εορτές Σουλίου παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Share Button

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ψηλά στα τιμημένα βουνά του Σουλίου πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, οι επετειακές εκδηλώσεις μνήμης για τους αγώνες των Σουλιωτών.
Πλήθος προσκυνητών συμμετείχε και παρακολούθησε την αναπαράσταση της θυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και των πολεμιστών στον ιερό χώρο του Κουγκίου.
Με την παρουσία τους τίμησαν τις εορτές, o Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας ως εκπρόσωπος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη, Ηλιάνα Σπανοπούλου, Αλκης Λάμπρου  και Δημήτρης Δημάκος, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗΓΗ ΑΕ Ανδρέας Νταής, οι πρώην βουλευτές Αντώνης Μπέζας και Ηλίας Βεζδρεβάνης, ο πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας Νίκος Τσώνης, ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιάννης Καψάλης, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Κων/νος Βασιλειάδης (Διοικητής ΑΣΔΥΣ), ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’Σώματος Στρατού, ο Διοικητής της 8ης Μ/Π ΤΑΞ, οι Περιφερειακοί Δκ/τες των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι κομμάτων και Συλλόγων.
Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Βουλευτήριο των Σουλιωτών, με χαιρετισμό της Δημάρχου κα. Μπραϊμη-Μπότση και έκλεισαν με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *