Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας προς ιδιώτη για δωρεά υπολογιστών

Share Button

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ Παναγιώτη ο οποίος μας δώρισε δύο (2) σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους επανδρώθηκαν τα γραφεία έκδοσης διαβατηρίων και ταυτοτήτων της Δ.Α. Θεσπρωτίας.
Είναι αλήθεια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ συμπαραστέκεται έμπρακτα στον Έλληνα αστυνομικό. Και άλλες φορές στο παρελθόν έχει σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αμεσότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας στοχεύοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και συμβάλλοντας έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες ανάπτυξης και ευημερίας των κατοίκων της περιοχής μας.
Πράξεις σαν αυτές του κ. ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ μας γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας καθώς μας δείχνουν ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά δεν περνάει απαρατήρητος από τους συμπολίτες μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ O ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

NAKOΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος

*Σχόλιο συντάκτη: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια προς τον κ.Τσαγκαλίδη αλλά και άλλους ιδιώτες που έχουν συνεισφέρει κατά καιρούς. Με άλλα λόγια πως ο πολίτης υποκαθιστά το κράτος.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *