Φώτης Παπαγεωργίου: “Μόνο το ΚΙΔΗΣΟ μπορεί να αποτελέσει το δρόμο της ανασύστασης της μεταμνημονιακης Ελλάδας”

Share Button

Οι άνθρωποι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών έχουν έναν αρχηγό τον Γιώργο Παπανδρέου, που πάλεψε μέσα στον φυσικό χώρο της μεγάλης προοδευτικής παράταξης με αρχές τις αξίες της διακήρυξης της 3ης του Σεπτέμβρη.

Η μεγάλη αυτή δεξαμενή είχε και δυστυχώς συνεχίζει να έχει καρεκλοκενταυρους, λάτρεις της εξουσίας και οι ιδεολόγοι υποσκρλιστηκαν. Εμείς, τα μέλη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών δεν διψάμε αγαπητέ από την καρέκλα της βουλευτικής έδρας. Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών έχει συγκεκριμένη αφετηρία, θέλει να κάνει μια διαδρομή καθαρή, αξιακή, στηριζόμενη στους πυλώνες της Δημοκρατίας και της ανάπτυξης,της μεταπελατειακης αντίληψης, του Ελληνικού σχεδίου διάσωσης της πατρίδας μας.Είμαστε πατριώτες και όχι επαγγελματίες της πολιτικής.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Α. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ δεν διψά για την εξουσία. Ακολουθεί μια ηθική διαδρομή βαθιά πολιτική με γνώμονα την σωτηρία της Ελλάδας, βάζοντας τις βάσεις σε ένα νέο Κίνημα ηθικών αξιών. Μην μπερδεύετε λοιπόν την “ηρα με το στάρι”, είμαστε ο καρπός και μόνο το ΚΊΝΗΜΑ μπορεί να αποτελέσει το δρόμο της ανασύστασης της μεταπελατειακης, μεταμνημονιακης Ελλάδας.

Ολα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Όσοι σταθήκαμε στο πλευρό του Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ είμαστε εκείνοι που αγνοούσαμε όλων των ειδών κριτικής και μας διακρίνει το ήθος και η κοινωνική καταξίωση, χωρίς να προσβλέπουμε σε θέσεις και αξιώματα.

Δεν αντικαθίστανται οι αγωνιστές του Γ. Παπανδρέου που πιστεύουν στις ιδέες του,στο όραμα του, στο Κίνημά του, που ανοίγει νέους δρόμους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ, για μια Ελλάδα και Ευρώπη των αξιών και της προοπτικής με σοσιαλιστικό πρόσωπο.

Φώτης Παπαγεωργίου
Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *