Εκλογές στην Πανελλήνια Ενωση Κτηνοτρόφων-Δυναμική εκπροσώπηση της Θεσπρωτίας με την Μυρτώ Λύκα που εκλέγεται στο νέο Δ.Σ.

Share Button

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων θα συμμετάσχει η Μυρτώ Λύκα.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα συγκέντρωσε 47 ψήφους στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χωρίς εκπλήξεις και παρατράγουδα στην Βέροια, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη θέση ισοψήφησαν οι Στέργιος Κύρτσιος και ο Νίκος Παλάσκας. Αμφότεροι έλαβαν από 69 σταυρούς, ενώ ακολούθησαν ο Χρήστος Λελέκης από την Κοζάνη με 65 σταυρούς, ο Μιχάλης Τζιότζιος με 60, ο Γιάννης Γκρίνιας από την Μαγνησία με 57, ο Κώστας Γυφτάκης από τη Μεσσηνία με 56, ο Παναγιώτης Λειβαδίτης από την Δράμα με 52, ο Δημήτρης Μολώνης από την Αιτωλοακαρνανία με 48, η Μυρτώ Λύκα από την Θεσπρωτία με 47, οι Κώστας Θεοδωρόπουλος από την Ηλεία και Δημήτρης Καμπούρης από την Χαλκιδική με 46, η Ελπίδα Σιδηροπούλου από τις Σέρρες με 45, ο Τάσος Αντωνίου από την Λάρισα με 42, ο Γιάννης Ντίσιος από την Πέλλα με 40 και ο Ιωάννης Παναγιωτίδης από την Θεσσαλονίκη με 36.

Οι 15 προαναφερθέντες εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

Αναλυτικά η λίστα με την σταυροδοσία

ΠΗΓΗ: www.agronews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *