Συμμετοχή στον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Share Button

*Γράφει ο Γιώργος Ντάνης

Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση για την συμμετοχή στον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το οποίο αποφοίτησα.
Ως φοιτητής έμαθα πολλά και έχω ευχάριστες αναμνήσεις, με εξαίρεση ίσως τα μαθηματικά, ενώ είχα την χαρά αλλά και την τιμή για 4 συναπτά έτη να εκλεγώ εκπρόσωπος φοιτητών τόσο στην γενική συνέλευση όσο και στους τομείς.
Έτσι χτες ανέβηκα στο βήμα, εκεί που μέχρι πριν κάποια χρόνια ανέβαιναν οι καθηγητές μου, για να μιλήσω για την εμπειρία μου αλλά και για τις δυνατότητες που έχουν οι απόφοιτοι. Ήταν μια ομιλία που δεν θα ξεχάσω, όχι γιατί υπάρχει αρκετό οπτικοακουστικό υλικό, αλλά για τα συναισθήματα που με γέμισε.
Μιλήσαμε μαζί με άλλους αποφοίτους για ένα τμήμα που δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες στους φοιτητές του και μπορώ να πω ζηλεύω τους επόμενους φοιτητές που έχουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου στο Τμήμα, γιατί οι γνώσεις που μας μεταλαμπάδευσαν με βοήθησαν να προχωρήσω τόσο τις σπουδές μου σε επόμενα επίπεδα, όσο και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους Καθηγητές Ευκλείδη Κεραμόπουλο και Κέρστιν Σιάκας αλλά και τη γραμματεία του τμήματος και συγκεκριμένα την Χρύσα Σάγου και την Μαρία Μαυροπούλου.

*Ο Γιώργος Ντάνης είναι επιστημονικός συνεργάτης του Δήμου Ηγουμενίτσας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *