Συλλήψεις δύο ατόμων για διωκτικά έγγραφα στην Ηγουμενίτσα

Share Button

Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, δύο άτομα, για διωκτικά έγγραφα.

Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

· Χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Από τον περεταίρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών, για τα αδικήματα της ληστείας, κλοπής, απειλής και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

· Χθες το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Από τον περεταίρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *