Γιώργος Καμίνης από την Ηγουμενίτσα: “Ιστορική ευθύνη η δημιουργία μιας μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης”

Share Button

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη για να βγει από το αδιέξοδο της συντήρησης από τη μια και του λαϊκισμού από την άλλη», υπογράμμισε από την Ηγουμενίτσα ο υποψήφιος για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς Γιώργος Καμίνης. «Η διαδικασία εκλογής επικεφαλής για τον νέο φορέα από τους ίδιους τους πολίτες, δίνει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία, που δεν είμαι σίγουρος ότι θα δοθεί ξανά. Μια ευκαιρία όχι μόνο για την αναγέννηση της ίδιας της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, αλλά όπως είπα και μία ευκαιρία για τη χώρα», συμπλήρωσε.

“Στους ώμους της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που δημιουργούμε εναποτίθεται το βάρος μιας ιστορικής ευθύνης. Εμείς καλούμαστε, για άλλη μια φορά, να βγάλουμε την πατρίδα μας από το αδιέξοδο”, επισήμανε.

Όλοι μας ρωτάνε με ποιόν θα συνεργαστούμε, με ποιόν θα είμαστε στην επόμενη κυβέρνηση. Αλλά σε αυτό πού εμείς θα δώσουμε απάντηση είναι με ποια πρόταση θα πάμε, με ποιο πρόγραμμα διακυβέρνησης θα προχωρήσουμε. Γιατί εμείς ξέρουμε ποιες είναι οι μεγάλες τομές που χρειάζεται ο τόπος. Και για αυτό θα έχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, την επόμενη κιόλας ημέρα, στους βασικούς τομείς.
Αποκέντρωση και άξια δημόσια διοίκηση, αναδιάρθρωση του κράτους, δίκαιο φορολογικό σύστημα που θα φέρει ένα γενναίο σοκ, υγεία, παιδεία και καλή δημόσια εκπαίδευση και περιφερειακή ανάπτυξη.
Χωρίς αλλαγή του δημοσίου δεν θα υπάρχει ανάπτυξη. Χωρίς αποκέντρωση δεν θα υπάρχει επόμενη ημέρα. Κι αυτή είναι η δική μας δουλειά. Να ενώσουμε την παράταξη μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις μεγάλες τομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *