Εμεινε πάλι με τις εντυπώσεις ο Αστέρας Παραποτάμου-Ήττα με 1-0 στην Πτολεμαϊδα από τον Μακεδονικό Φούφα-Ενα δοκάρι και τρεις κλασικές ευκαιρίες ο Αστέρας που τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες

Share Button

Στη κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Μακεδονικός Φούφα μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Αστέρα Παραποτάμου με 1-0. Μπροστά σε 200 περίπου φιλάθλους έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες, 2 δοκάρια αλλά μόνο ένα γκολ που πέτυχε ο Ματούλας για τον Μακεδονικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά όσο δεν σημείωναν 2ο γκολ το άγχος παρέμενε. Από την άλλη ο Παραπόταμος έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 1ο που αν την έκανε γκολ ίσως βλέπαμε άλλο παιχνίδι, πρόσεξε την άμυνα του αλλά στις αντεπιθέσεις δημιούργησε και έχασε ακόμα 3 σπουδαίες ευκαιρίες.

Φάσεις και γκολ  

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Γκόλιας έφυγε μόνος απέναντι στον Δημητριάδη αλλά πλάσαρε άστοχα πάνω από τα δοκάρια.

Από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και στο 10ο το πλασέ του Τοπάλη από καλή θέση μπλόκαρε ο Πάντος.

Στο 13ο φάουλ του Τοπάλη απέκρουσε σε κόρνερ ο Πάντος. Το κόρνερ εκτελέστηκε με έξυπνη κομπίνα αλλά 3 παίκτες του Φούφα δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα από κοντά. Αυτή έφτασε στον Σιδηρόπουλο έξω από τη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 15ο ο Τσικόπουλος μπήκε από αριστερά σέντραρε ο Γκελοσάνι δεν μπόρεσε από κοντά η μπάλα έφτασε στο Δούφα που από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να σουτάρει αφού δέχθηκε τη κόντρα.

Στο 25ο καταπληκτική εναλλαγή της μπάλας από τους παίκτες του Φούφα αυτή θα φτάσει στο Δούφα που θα σουτάρει αλλά ο Πάντος θα αποκρούσει εντυπωσιακά.

Στο 32ο μεγάλη ευκαιρία για τον Παραπόταμο όταν ο Γιαννακός θα βγει τετ-α-τετ ο Δημητριάδης θα τον προλάβει και θα διώξει με τη μπάλα να φτάνει στον Κάσο που σε ανυπεράσπιστη εστία δεν μπόρεσε να κάνει καλό σουτ.

Στο 35ο στραβοκλωτσιά του Πανάγου μέσα στη περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Τσικόπουλο που από πολύ κοντά σούταρε αλλά ο Πάντος σωτήρια απέκρουσε.

Με το ξεκίνημα το β΄ μέρους σουτ από το Κάσο η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ και στο 55ο ο Γκόλιας μόνος απέναντι στον Δημητριάδη δεν μπόρεσε να το νικήσει η μπάλα απομακρύνθηκε και έφτασε στο Κάσο που έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Τζουβάρας σωτήρια (ο Δημητριάδης ήταν εξουδετερωμένος).

Στο 58ο εκτέλεση φάουλ του Τοπάλη κεφαλιά Χαραλαμπίδη στο οριζόντιο δοκάρι αλλά ένα λεπτό μετά πάλι φάουλ από το Τοπαλή από αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ματούλας από κοντά έκανε το 1-0.

Στο 70ο σέντρα Σιδηρόπουλου κοντινή προβολή Ασλαμπάνογλου η μπάλα πέρασε άουτ και στο 73ο αντεπίθεση για το Φούφα ο Τοπάλης έδωσε στο Γκελοσάνι που μόνος απέναντι στον Πάντο δεν έκανε καλό κοντρόλ και πλάσαρε άουτ.

Στο 83ο σέντρα Τοπάλη ο Χάιτας ολομόναχος στη μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ και στο 88ο γύρισμα Χάιτα Καρασιούνας και Ασλαμπάνογλου δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό.

Στο 92ο τέλος σουτ του Καρασιούνα πέρασε άουτ.

Καλή η διαιτησία του κ. Ζαμπάλα (Σ.Δ. Ηπείρου) απέβαλε στο 79ο τον Πανάγου που κάτι φαίνεται να είπε στον επόπτη και έδειξε κίτρινες στους Χάιτα, Γκόλια, Γάκη και Γιαννακό. Βοηθοί του ήταν οι Στεφούλης (Σ.Δ. Γρεβενών) και Αντωνίου (Σ.Δ. Ηπείρου).

Μακεδονικός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Ασλαμπάνογλου, Τσικόπουλος (87ο Καρασιούνας), Δούφας (60ο Καλογιαννίδης), Γκελοσάνι (81ο Κοπατσάρης), Τοπάλης, Ματούλας (65ο Χάιτας).

Αστέρας Παραποτάμου: Πάντος, Σουλιώτης, Πανάγου, Μητσέλος Α., Μητσέλος Σ., Μπάρκας, Κάσο, Παπανδρέου (68ο Διαμαντής), Γκόλιας, Γάκης (59ο Μάκος), Γιαννακός (85ο Καλέσης).

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *