Οδυνηρή ήττα για τον Αστέρα Παραποτάμου, 1-0 από την Καστοριά στο ντέρμπι ουραγών

Share Button

Πληρώνοντας μια στιγμή ολιγωρίας και αδράνειας στην άμυνα, ο Αστέρας Παραποτάμου υπέστη οδυνηρή εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από την σκληροτράχηλη Καστοριά και πλέον είναι ουραγός στην βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και δημιούργησαν τρεις καλές ευκαιρίες σε διάστημα 6 λεπτών.

Στο 8ο λεπτό ο Γιάννης Γκόλιας επιχείρησε ατομική προσπάθεια και σουτ το οποίο έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 12ο λεπτό ο Παναγιώτης Πανταζής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) παραλίγο να αιφνιδιάσει τον Κράτσιο ο οποίος έδιωξε με δυσκολία, ενώ ο πορτιέρο της Καστοριάς απέκρουσε μερ υπερένταση το σουτ και πάλι του Πανταζή ένα λεπτό αργότερα στην μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησε ο Αστέρας.

Οι γουναράδες στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψη τους στα καρέ του Πάντου ευτύχησαν να προηγηθούν με υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ντάμζι.

Εν συνεχεία, ο Αστέρας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η κεφαλιά του Στ.Μητσέλου στο 32ο και το αδύναμο σουτ του Παν.Πανταζή στο 35ο λεπτό δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καστοριά ισορρόπησε το παιχνίδι και κρατούσε με σχετική ευκολία του παίκτες του Αστέρα μακριά από την περιοχή.

Στο 77ο λεπτό ο Πάτσικας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στο ρέφερι αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Καστοριά σε τέσσερις περιπτώσεις (82ο, 83ο, 85ο και 87ο λεπτό) άγγιξε το δεύτερο γκολ αξιοποιώντας τα μεγάλα κενά στην άμυνα του Αστέρα.

Ο Αστέρας κυρίως με στημένα προσπάθησε να απειλήσει αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.

Ένταση επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα με τους Χρ. Πανταζή και Γκόλιας για τον Αστέρα και τους Βενέτη και Χασάι από την Καστοριά να αντικρίζουν την κόκκινη κάρτα.

Διαιτητής: Σπύρος Ζαμπαλάς, Βοηθοί: Καραλής και Αντωνίου

ΑΣΤΕΡΑΣ: Πάντος, Σουλιώτης (63ο Γιάκης), Πανταζής Παν. (87ο Κάσο), Μητσέλος Στ., Καρράς, Μητσέλος Αλ., Γιαννακός (75ο Κώτσιας), Πανάγου, Γκόλιας, Νάκος, Πανταζής Χρ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Πάτσικας, Νίνος, Μπαϊρακτάρης, Ιασωνίδης, Αντωνιάδης, Ντάμζι (90ό Γεωργατζάς), Μηλιάτης, Κάσα (65ο Χασάι), Αστράουκας, Σαββόπουλος (82ο Φυντανίδης)

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε η κάμερα του ΘΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *