Δήλωση του νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκου Πάσχου: «Στη νέα προσπάθεια δεν μπορεί να λείπει κανείς»

Share Button

Η επόμενη μέρα των εκλογών στο Επιμελητήριο Θεσπρωτίας βρήκε την παράταξή μας ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Πάσχο να έχει σημειώσει μεγάλη εκλογική νίκη αφού συγκέντρωσε ποσοστό 72,50%.

Αυτό ήδη όμως αποτελεί το χθες.

Αφού συγχαρώ τον συνυποψήφιό μου κο Ανέστη Χανδρινό για την σοβαρή προεκλογική του συμπεριφορά και στάση θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας τιμήσατε με την ψήφο σας.

Θέλουμε επίσης να καταστήσουμε σαφές ότι όσα προεκλογικά σας έχουμε υποσχεθεί θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα κάνουμε πράξη.

Σε αυτή μας την προσπάθεια για μας δεν μπορεί να λείπει κανείς. Τα προβλήματα είναι τόσα πολλά και τόσο σοβαρά που δεν μας επιτρέπουν την πολυτέλεια των απουσιών. Πολύ δε περισσότερο τoν αντεκδικήσεων.

Χωρίς να χάσουμε χρόνο ξεκινάμε την οργάνωση προκειμένου το Επιμελητήριο να συνεχίζει να αποτελεί μηχανισμό επίλυσης προβλημάτων και προώθησης ιδεών. Χωρίς διακρίσεις, όπως πάντα και με στοχευμένες ενέργειες.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που μας τιμήσατε και μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας. Δεσμευόμαστε να μην σας διαψεύσουμε.

Για την παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Αλέξανδρος Πάσχος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *