Απρόσμενη εξέλιξη στον Θεσπρωτό-Τα… βρόντηξε ο Χρήστος Πέντσας-Η ανακοίνωση της διοίκησης

Share Button

Κεραυνός εν αιθρία στον Θεσπρωτό την τελευταία ημέρα του χρόνου.

Οι διοικούντες τον σύλλογο στην σημερινή πρωϊνή προπόνηση άκουσαν τον Χρήστο Πέντσα να εκφράζει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι άνθρωποι της ομάδας έπεσαν από τα σύννεφα και μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό συγκλήθηκε άμεσα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Αμέσως μετά το πέρας του συμβουλίου εκδόθηκε ανακοίνωση με την  οποία ξεκαθαρίζεται πως “όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πληρωμένοι στο ακέραιο, η διοίκηση δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ σε ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτου όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει ποδοσφαιριστή του Θεσπρωτού θα πρέπει να έρθει σε επαφή με την διοίκηση της ομάδας και με κανέναν άλλο καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές αποτελούν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και έχουν συμφωνήσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το τέλος της σεζόν”.

Είχαν προηγηθεί το Σάββατο δημοσιεύματα που μιλούσαν περί ενδιαφέροντος ομάδων για τον Πέντσα.

Ο 29χρονος επιθετικός του πλατανόφυλλου θα πρέπει να θεωρείται ήδη ξένο σώμα καθώς ο ίδιος διαμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας πως θα σταματήσει να συμμετέχει στις προπονήσεις και τους αγώνες καθώς θέλει να αποχωρήσει.

Η απρόσμενη αυτή εξέλιξη προβληματίζει έντονα τους διοικούντες και τον προπονητή Δημήτρη Μουρούτη καθώς την ερχόμενη Κυριακή ο Θεσπρωτός με την επανέναρξη του πρωταθλήματος δίνει ένα από τα πιο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν κόντρα στην Λευκίμμη χωρίς τον βασικό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *