Γράφει ιστορία η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαδοχωρίου

Share Button

Στις 128 κορυφαίες ακαδημίες της Ελλάδας σύμφωνα με την αξιολόγηση της ΟΠΑΠ ΑΕ βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ.

Στόχος του προγράμματος είναι η νίκη…του ευ αγωνίζεσθαι και η δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος που θα προσελκύσει τους μικρούς μας φίλους στο χώρο του ποδοσφαίρου και της αθλητικής δραστηριότητας με το σύνθημα «ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ».

Στο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ ΑΕ συμμετέχουν μόνο ερασιτεχνικά σωματεία με συνολική συμμετοχή 15100 παιδιών, ηλικίας 7-12 ετών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα. Στους συμμετέχοντες παρέχεται συνεχή επιστημονική υποστήριξη με στόχο να διασφαλίσει ότι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου βρίσκεται σε γερές βάσεις.

Η επιστημονική υποστήριξη περιλαμβάνει:
• ετήσια εκπαίδευση γονέων και προπονητών σε θέματα υγείας, διατροφής και ψυχολογίας των παιδιών
• διατροφική, ψυχολογική και παιδιατρική στήριξη των οικογενειών
• ενεργοποίηση των γονεών και των παιδιών κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών φεστιβάλ.

Στα πλαίσια του προγράμματος η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ στα Ιωάννινα. Στη μεγάλη αυτή γιορτή του ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, συμμετείχαν 720 παιδιά και 1200 γονείς – συνοδοί.
Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ, η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ως η μοναδική εκπρόσωπος του Νομού Θεσπρωτίας συμμετείχε στη μεγαλύτερη αυτή γιορτή του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Το τέλος αυτού του Φεστιβάλ βρήκε τους μικρούς αθλητές και τους γονείς με ενθουσιασμό, πολλά χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση γιατί τα παιδιά χόρτασαν ποδόσφαιρο και συμμετείχαν σε πολλές διαδραστικές ασκήσεις ενώ οι γονείς απόλαυσαν τα παιδιά τους και παρακολούθησαν εμπεριστατωμένα σεμινάρια πάνω στην διατροφή, την ψυχολογία και μαζί με τους προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *