Με μεγάλη επιτυχία και οι φετινές δράσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της εκστρατείας του “Let’s Do It Greece”

Share Button

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή Συλλόγων, φορέων και Εθελοντών του Δήμου Ηγουμενίτσας τόσο την Κυριακή 29 Απριλίου, ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας του Let’s Do It Greece, όσο και τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και σύλλογοι με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας, συντόνισαν τις δράσεις τους ώστε να φροντίσουν και να ομορφύνουν χώρους και περιοχές του Δήμου μας.

Με κεντρικό άξονα την ευαισθητοποίηση για την προστασία του περιβάλλοντος, οι δράσεις ξεκίνησαν από την αρχή της εβδομάδας και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 29/4 δίνοντας νέα πνοή στην περιοχή μας.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες που για μια ακόμη χρονιά αγκάλιασαν το εθελοντικό όνειρο του Let’s Do It Greece κι ενώθηκαν και πάλι σε μια μεγάλη αγκαλιά.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι: Δ.Κ. Ηγουμενίτσας, Δ.Κ. Γραικοχωρίου, Τ.Κ. Πέρδικας, Τ.Κ. Σπαθαραίων, Τ.Κ. Καταβόθρας, Τ.Κ. Μαργαριτίου, ΚΔΑΠ ΔΙΑΥΛΟΣ και ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ Δήμου Ηγουμενίτσας, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, Φιλοπρόοδος Σύλλογος Γραικοχωρίου, Πολιτιστικός Σύλλογος Μαργαριτίου, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 4ου Δημοτικού Σχολείου, Δημοτικός Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, Φορέας Διαχείρισης Καλαμά – Αχέροντα – Κέρκυρας, Πολιτιστικός Σύλλογος Σκορπιώνας, Α.Σ. WING TZOUN Ηγουμενίτσας, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νέας Σελεύκειας.

Στη δράση συμμετείχαν επίσης τα Δημοτικά Σχολεία: 1ο, 2ο, 3ο και 4ο Ηγουμενίτσας, Ν. Σελεύκειας, Γραικοχωρίου, Πλαταριάς, Μαργαριτίου και Παραποτάμου, καθώς και τα Νηπιαγωγεία: 5ο και 6ο Ηγουμενίτσας, 2ο Γραικοχωρίου, Λαδοχωρίου,

Μαργαριτίου, Νέας Σελεύκειας, Παραποτάμου, Αγ. Βλασίου και Μαυρουδίου με την υποστήριξη και αντίστοιχων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος δήλωσε τα ακόλουθα: «Όλοι μαζί μπορούμε, κι αυτό έγινε πράξη στον Δήμο μας με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών κάθε ηλικίας από φορείς, ομάδες, συλλόγους και σχολεία την Κυριακή 29 Απριλίου, στην Πανελλήνια γιορτή του εθελοντισμού Let’s Do It Greece.

Συγχαρητήρια σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στον καθένα ξεχωριστά, που ενώσαμε τις δυνάμεις μας και διαδώσαμε το μήνυμα του εθελοντισμού και της αγάπης για τον τόπο μας.

Συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε αλλά και να ενθαρρύνουμε τέτοιου είδους δράσεις που στηρίζουν την ανάπτυξη του τόπου μας, προωθούν την αλληλεγγύη, ενισχύουν τον εθελοντισμό και επανακαθορίζουν την κοινωνική μας ευθύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *