Δήλωση του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Αλκιβιάδη Λάμπρου

Share Button

Με απόφαση των μελών της βάση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, συνεχίζω, για μια ακόμη διετία,να προσφέρω στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τη θέση του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Θεσπρωτίας.

Θέση και αξίωμα που πέρα από τιμητικό της θέσεως, μου επωμίζει και το βαρύ φορτίο και την ευθύνη, ώστε όλοι μαζί, με μπροστάρη τον αρχηγό μας και επόμενο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, να επαναφέρουμε τη χώρα, στον Ευρωπαϊκό δρόμο της κανονικότητας

Συνεχίζω, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη της Νέας Δημοκρατίας ως πρώτη δύναμη στον νομό και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε πρωθυπουργό της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλητης παράταξής μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και να συγχαρώ όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ, τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών τοπικών Οργανώσεων, για την εκλογή τους.

Μας περιμένει όλους πολύ και σκληρή δουλειά, για τη σωτηρία της χώρας μας!

Η μεγάλη συμμετοχή, που έφτασε στο 78,82% των εγγεγραμμένων μελών, καθώς και το μεγάλο ποσοστό των νέων εγγραφών, αποτελούν την εγγύηση, πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να απαλλάξουμε τη χώρα από την δυστοπία που μας οδηγεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΝΕΦΕκ. Χριστόφορο Μπάφα και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, για την άψογη διαδικασία των εκλογών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΔΟΣ ΝΟΔΕ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *