Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας της ΝΔ Χρήστου Δήμου για τις εσωκομματικές εκλογές

Share Button

Ευχαριστώ θερμά όλα τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Ηγουμενίτσας για την συμμετοχή τους στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου και την Εφορευτική Επιτροπή για την άριστη συνεργασία της.

Συγχαρητήρια και καλή θητεία στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, σε όλα τα μέλη της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας και των ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών, καθώς και στους συνέδρους που εκλέχθηκαν.

Εγώ και οι συνεργάτες μου, όπως πάντα, δώσαμε έναν έντιμο αγώνα χωρίς ανταγωνισμούς, αποκλεισμούς ή ομαδοποιήσεις, όπως ταιριάζει στις αρχές και τις αξίες της μεγάλης και ιστορικής Παράταξής μας.

Προσωπικά, ως πρόεδρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους φίλους και τις; φίλες που με τιμούν για πολλοστή φορά με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι ανιδιοτελώς στην πρώτη γραμμή των αγώνων.

Οι εσωκομματικές εκλογές αποτελούν το οξυγόνο της ΝΔ. Είναι η διαδικασία που ανοίγει τις πόρτες του κόμματος σε όλους τους πολίτες και μας δίνει δύναμη για τη νίκη. Για να ξανακάνουμε τη ΝΔ κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον πρωθυπουργό μιας καλύτερης Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ηγουμενίτσας

Χρήστος Δήμου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *