Ηγουμενίτσα: Μπλόκο των λιμενικών σε 6,5 κιλά ηρωίνης

Share Button

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι επιτυχίες της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας στη δίωξη οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας όπως η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στον εντοπισμό έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6,560kgr) ηρωίνης καθώς και στις συλλήψεις δύο αλλοδαπών, 41 και 48 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό της ομάδας Κ9/Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου “ΛΕΣΥ”, βρέθηκαν σε Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό τον 41χρονο και συνοδηγό τον 48χρονο, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, κατασκευασμένη στο εσωτερικό του σασί στο πίσω μέρος του οχήματος, δεκατρία (13) δέματα, περιτυλιγμένα με νάιλον ταινία με ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους έξι κιλών και πεντακοσίων εξήντα γραμμαρίων (6,560 kgr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.

Υπενθυμίζεται ότι, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, την 19-05-2018 συνελήφθη ένας 38χρονος αλλοδαπός για κατοχή έξι κιλών και ογδόντα γραμμαρίων (6,080kgr) ηρωίνης, ενώ την 21-05-2018 συνελήφθη ένας 46χρονος αλλοδαπός για κατοχή δύο κιλών και διακοσίων ενενήντα γραμμαρίων (2,290kgr) οπιούχου ουσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *