Την Κυριακή ο 3ος Μικρός Μαραθώνιος Βαβούρι-Πηγές Λαγκάβιστας

Share Button

Την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 και ώρα 10.30 π.μ. η Δημοτική Αρχή Φιλιατών διοργανώνει τον 3οΜικρό Μαραθώνιο ορεινής διαδρομής 16 χιλιομέτρων που ξεκινάει από την Τοπική Κοινότητα Βαβουρίου και τερματίζει στις πηγές Λαγκάβιστας. Προτού ο αγώνας δρόμου καταλήξει στις πηγές Λαγκάβιστας, περνάει από τις Τοπικές Κοινότητες Λια και Λίστα, σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, η οποία τυχαίνει να είναι και μια από τις ωραιότερες περιοχές του Δήμου μας, που αξίζει κανείς να την διαβεί και να την χαρεί. Οι αθλητές και οι Αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στον 3ο Μικρό μας Μαραθώνιο, θα έχουν φέτος την τύχη να διαβούν και να απολαύσουν αρεντεύοντας την ιδιαίτερη αυτή διαδρομή που ελπίζουμε να τους μείνει αξέχαστη.

Καλούνται όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εν λόγω Μαραθώνιο να δηλώσουν συμμετοχή στην αρμόδια υπάλληλο κ. Σταματία Σιούτη στο τηλέφωνο { 2664360171} από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες από 08:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. ή να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο κάτωθι email: [email protected]

Από την κεντρική πλατεία Φιλιατών, μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Φιλιατών, θα ξεκινήσουν στις 27/5/2018 και ώρα 09;15 π.μ. τα λεωφορεία του δήμου που θα μεταβούν με τους συμμετέχοντες Αθλητές και Αθλήτριες στην τ. κ. Βαβουρίου που αποτελεί και την αφετηρία του εφετινού μας Μαραθωνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *