Εξαιρετική παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Πρωτέα Ηγουμενίτσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων

Share Button

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων που διεξάχθηκε στην Καβάλα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου συμμετείχε ο σύλλογος μας με 15 συνολικά αθλητές και αθλήτριες .
85 Βαθμούς συνολικά κατέκτησε ο ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΙΒΟΣ τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά στην συγκεκριμένη διοργάνωση.
Συγκεκριμένα ο Μώκος Αλέξανδρος κατέλαβε την 4η θέση στα 80 μ , η Γεωργία Αναστασίου την 4η θέση στα 2000 μέτρα και ο Δημήτρης Δόκος την 5η θέση στα 300 μ.

Επίσης, η ομάδα σκυτάλης 4Χ80 παγκορασίδων ( ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ , ΛΙΩΝΗ , ΣΚΑΠΕΡΑ , ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ) τερμάτισε στην 6η θέση,  στα 80 μ η Μαριλένα Χρυσικοπούλου, την 6 θέση στα 80 μ κατέλαβε η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80 Παμπαίδων ( ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ , ΔΟΚΟΣ, ΜΩΚΟΣ) , την 6η θέση ο Μάστορας Αλέξανδρος στα 1000 μέτρα.

Επιπλέον, την 8 θέση κατέλαβε η Χασκή Δήμητρα στα 3000 βάδην , την ένατη ο Ρούμπης Κων/νος στο ακόντιο , την δέκατη ο Μακρίδης Κων/νος στο ίδιο άθλημα , την ενδέκατη η Μπέση Δανάη στα σύνθετα και την δωδέκατη η Κατερίνα Καλυβιώτη στα 80 με εμπόδια και την 12 θέση η ομάδα σκυτάλης 4Χ300( ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ,ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ , ΜΠΑΝΤΙΟΣ , ΜΑΣΤΟΡΑΣ) .
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή και στους προπονητές του συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *