ΗΠΕΙΡΟΣ: Προκήρυξη νέων δράσεων για την καινοτομία και επιχειρηματικότητα στον αγροδιατροφικό τομέα

Share Button
Νέες προσκλήσεις απευθύνουν οι περιφέρειες της χώρας, στο πλαίσιο των επιχειρησιακών τους προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της συνεργασίας και στον τομέα της αγροδιατροφής.

 

ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων χρηματοδοτικής ενίσχυσης συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας, με τίτλο «Υποστηρικτικοί μηχανισμοί για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα», εξέδωσε και η Περιφέρεια Ηπείρου στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της προγράμματος.

Η πρόσκληση, ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, αφορά την ενίσχυση της ίδρυσης ή αναβάθμισης της λειτουργίας συνεργατικών σχηματισμών καινοτομίας για την προώθηση της καινοτομίας στην τοπική επιχειρηματικότητα, και θα είναι ανοιχτή έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Δικαιούχοι της δράσης είναι υφιστάμενες ή υπό σύσταση μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιφορτισμένες με τη διαχείριση των υποστηρικτικών μηχανισμών.

Ο προϋπολογισμός δημόσιας δαπάνης κάθε πράξης εξαρτάται από το αναλυτικό σχέδιο δράσης της υποστηρικτικής δομής και πρέπει να ανέρχεται κατ’ ελάχιστο σε 300.000 ευρώ.

  • Υπενθυμίζεται ότι θα είναι ανοιχτή έως τις 10 Σεπτεμβρίου η πρόσκληση «Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ στην Ήπειρο για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών» στους τέσσερις τομείς προτεραιότητας της εγκεκριμένης Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Περιφέρειας Ηπείρου: Μεταποίηση προϊόντων πρωτογενούς τομέα, Βιομηχανία της εμπειρίας, ΤΠΕ και νεανική επιχειρηματικότητα, Υγεία-ευεξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *