Ο Μάριος Κάτσης για τις 12 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

Share Button

Στις 11/1/18 είχαμε ανακοινώσει τις 12 μόνιμες προσλήψεις που θα έρχονταν για τη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας. Τότε μάλιστα είχα δηλώσει τα εξης:

«Μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη και τους δημάρχους Ηγουμενίτσας και Αρταίων στις 11 Ιανουαρίου, είχα θέσει την ανάγκη να συμπεριληφθεί και η Θεσπρωτία στις προσλήψεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση, οι οποίες αφορούν τις ΔΕΥΑ. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο κ Σκουρλέτης έκανε πράξη την δέσμευσή του με πρόσφατη απόφασή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για κενές οργανικές θέσεις που ο κ. Μητσοτάκης ως Υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά είχε καταργήσει με νόμο, τις οποίες και επαναφέραμε με την έγκριση του αναθεωρημένου οργανογράμματος της ΔΕΥΑΗ».

Πλέον γίνεται πράξη και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ καθώς έχει σταλεί ήδη στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση των αδικιών στον αντίποδα της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

1 response on Ο Μάριος Κάτσης για τις 12 μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *