Κατασχέθηκαν πάνω από 86 κιλά κάνναβης στην Ηγουμενίτσα-Συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός

Share Button

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οδήγησαν στη σύλληψη 34χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες (24-08-2018) το πρωί, συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, ο προαναφερόμενος.

Ειδικότερα, σε έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 34χρονος, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στο πάτωμα του οχήματος, κάτω από τα καθίσματα του οδηγού και συνοδηγού καθώς και κάτω από τις εμπρόσθιες πόρτες, ογδόντα τέσσερα (84) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (86) κιλών και (230) γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

* -86- κιλά και -230- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

* το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 34χρονου συλληφθέντα,

* τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για χρήση πλαστού εγγράφου και απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *