Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “WTM” του ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Share Button

Η Περιφέρεια Ηπείρου ανακοινώνει ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 39η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market, που θα πραγματοποιηθεί από  5-7/11/2018 στο Λονδίνο.

Η WTM  αποτελεί παραδοσιακά την αφετηρία των Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων στην Ευρώπη και είναι μια από τις μεγαλύτερες Εκθέσεις του χώρου παγκοσμίως. Οι επισκέπτες της ξεπερνούν τους 50.000, ενώ συμμετέχουν πάνω από 5.000 εκθέτες από 190 χώρες.

Η  συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Περίπτερό της θα βρίσκεται εντός του χώρου του.

Στο Περίπτερό της έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν επιχειρηματίες και φορείς της Ηπείρου που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού   προκειμένου να προωθήσουν τις προτάσεις τους στην παγκόσμια αγορά ή να πραγματοποιήσουν τις επαγγελματικές συναντήσεις που θα επιδιώξουν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω email στο:  [email protected] r (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα) ως τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 13:00.

Επισημαίνεται ότι:

  1. Ο χώρος που θα ενοικιαστεί από την Περιφέρεια Ηπείρου είναι 7 τετραγωνικά μέτρα και ως εκ τούτου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν, αναλόγως της ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
  2. Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση διαφημιστικού υλικού (πχ banner) ή άλλων αντικειμένων πέραν του ότι προβλέπεται από τον ΕΟΤ.
  3. Εντός των επομένων ήμερων θα ενημερωθούν όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον,  αν θα υπάρχει η δυνατότητα αποστολής του διαφημιστικού υλικού όσων συμμετέχουν, από την Περιφέρεια Ηπείρου. Σε αυτή την περίπτωση θα ειδοποιηθούν όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ημερομηνία που το υλικό θα πρέπει να βρίσκεται στην Περιφέρεια Ηπείρου.
  4. Στο site της Έκθεσης (https://london.wtm.com/ ) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν αναλυτικά για τη διοργάνωση, καθώς και  για πολλές λεπτομέρειες όπως τρόπος προμήθειας καρτών εισόδου κλπ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *