4ο ματς αήττητος ο Θεσπρωτός-Ισόπαλος 1-1 κόντρα στον Μ.Αλέξ.Καλλιθέας στην Καστοριά

Share Button

Πολύτιμο βαθμό στην Καστοριά απέσπασε ο Θεσπρωτός και με την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στον Μ.Αλέξανδρο διεύρυνε το αήττητο σερί του στα 4 παιχνίδια.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, οι “κιτρινόμαυροι” στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στην εστία του Κράτσιου, πήραν κεφάλι στο σκορ με την συνδρομή και της…. θεάς τύχης.

Στο 19ο λεπτό στην σέντρα που επιχείρησε ο Σουλιώτης, ο Μήνος στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα κατά λάθος στην εστία της ομάδας του.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ. Οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση και στο 23ο λεπτό ο Αποστολίδης με σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα ύστερα από κάθετη πάσα του Μηλιάτη.

Στο 29ο λεπτό ο Μ.Αλέξανδρος άγγιξε την ολική ανατροπή. Από έξοχη πάσα του Αποστολίδη στο Χασάι, ο τελευταίος από θέση τετ α τετ σούταρε, όμως ο Κωνσταντάκος απέκρουσε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν σε δύο-τρεις περιπτώσεις αλλά ο Δημήτρης Κωνσταντάκος όποτε χρειάστηκε αποδείχθηκε “κέρβερος”.

Στο 52ο λεπτό διαγώνιο σουτ από δεξιά του Αποστολίδη απέκρουσε στην αριστερή γωνία ο Κωνσταντάκος σε κόρνερ, ενώ στο 63ο λεπτό νέο δυνατό σουτ του Αποστολίδη, απέκρουσε και πάλι ο πορτιέρο του Θεσπρωτού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη άντεξε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και επιστρέφει στην Ηγουμενίτσα με έναν πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές της.

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Κράτσιος, Αντωνιάδης Κ. (75ο Αντωνιάδης Γ.), Τάσιος, Μήνος, Ηλίας (82ο Καρανάσιος), Σαλβαρίνας, Ευαγγέλου (60ό Σιαραφέρας), Γκέκας, Αποστολίδης (65ο Νικολόπουλος), Μηλιάτης, Χασάι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (73ο Λάμπρου), Πανταζής, Σταυρίδης (65ο Μπέρτσος), Μητσέλος, Κασαράτε, Ευθυμίου, Φούντζουλας (87o Γκόλιας), Κωνσταντίνου Β., Μπίκας, Πέντσας (91ο Χατζίου).

Με στοιχεία από το sentra.com.gr

ΦΩΤΟ: sentra.com.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *