Γ’Εθνική: Μοιρασιά στην λασπομαχία της Ηγουμενίτσας-Το γκολ του Γκόλια δεν αποδείχθηκε αρκετό για τον Θεσπρωτό

Share Button

Πληρώνοντας μια ολιγωρία και αδράνεια της άμυνας, ο Θεσπρωτός δεν μπόρεσε να προστατεύσει το γρήγορο προβάδισμα και αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην φιλόδοξη Λευκίμμη στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.

Το α’ημίχρονο

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που προηγήθηκε και ξεκίνησε εκ νέου μετά το 25ο λεπτό και με τον δυνατό αέρα να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες.

Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά. Ο Τσόφλιος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της εστίας του Κωνσταντάκου.

Στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες αλλά η κεφαλιά του Μπίκα μέσα από την περιοχή ύστερα από υπέροχη συνδυασμένη προσπάθεια δεν βρήκε στόχο με τον Λέτσο να αποκρούει την μπάλα.

Ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό το πλατανόφυλλο πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Γιάννη Γκόλια να νικάει από πλαγιά δεξιά τον Λέτσο και να κάνει το 1-0 εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών.

Το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου κύλησε με τον Θεσπρωτό να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, να διαχειρίζεται έξυπνα το υπέρ του προβάδισμα και να μην απειλείται ιδιαίτερα.

Το β’ημίχρονο

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν με το… καλημέρα και έφθασαν στην ισοφάριση στο 48ο λεπτό με «δράστη» τον Τσεβανέδη ο οποίος μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στην ανάπαυλα και ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα νίκησε με κοντινό πλασέ σε κενή εστία τον Κωνσταντάκο για να κάνει το 1-1.

Οι νησιώτες κυνήγησαν στη συνέχεια και ένα δεύτερο γκολ χωρίς πάντως να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κωνσταντάκου.

Στον αντίποδα ο Θεσπρωτός προσπαθούσε να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να απειλήσει με αντεπιθέσεις.

Στο 56ο λεπτό ο Φούντζουλας από πλάγια δεξιά πλάσαρε τον εξουδετερωμένο Λέτσο αλλά απομάκρυναν οι αμυντικοί στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου μετά το γκολ της Λευκίμμης.

Το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγώνα χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο και αφήνει και τις δύο ομάδες σε γενικές γραμμές ικανοποιημένες.

Διαιτητής του αγώνα ο Ηπειρώτης Γιάννης Πάνος με βοηθούς τους Θανασιά και Λιόντο.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (79ο Μητσέλος), Πανταζής (65ο λ.τρ. Κατσέλης), Μπέρτσος, Σταυρίδης,  Κασαρατέ, Φούντζουλας, Ευθυμίου, Γκόλιας (73ο Γώγος), Μπίκας, Κωνσταντίνου.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (Μαγκαφίνης): Λέτσος, Στέρεφ, Λίμα (46ο Τσεβανέδης), Παπαδόπουλος Απ., Παπαδόπουλος Δ., Κιοσσές, Κιπτίου, Μητσόπουλος, Τσοφλιός, Καμαρά (78ο Γαστεράτος), Βαρούχας (86ο Κάντας).

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *