ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας: Παναγιώτης Νταής και Γιώργος Σιντόρης αυτοπροτάθηκαν για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Share Button

Δύο είναι τελικά οι μνηστήρες για την θέση του Υποψήφιου Δημάρχου Ηγουμενίτσας όπως προέκυψε από την Διευρυμένη Νομαρχιακή Σύσκεψη του ΚΙΝ.ΑΛ. Θεσπρωτίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Ηγουμενίτσα.

Ο Παναγιώτης Νταής και ο Γιώργος Σιντόρης θα διεκδικήσουν το χρίσμα με αμφότερους να αυτοπροτείνονται για την θέση.

Τον λόγο πλέον έχει η αρμόδια επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αθήνα όπου θα αποφασίσει εντός των ημερών για τον “εκλεκτό”.

Εν τω μεταξύ, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη Υπεύθυνη Εσωτερικών της ΚΟ του Κινήματος Αλλαγής Εύη Χριστοφιλοπούλου και το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Γιώργος Τσούμος οι οποίοι συμμετείχαν στην διευρυμένη Νομαρχιακή και είχαν την εποπτεία και επίβλεψη της διαδικασίας σε δηλώσεις τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τόνισαν πως αναζητούν υποψήφιους με «ενωτικό» χάρισμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόσωπα που θα προέρχονται από το χώρο του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ) , τα οποία όμως «θα μπορούν να εκφράσουν και να εμπνεύσουν ευρύτερες δυνάμεις» , όπως και το «αναπτυξιακό τους σχέδιο που θα συνοδεύει την κάθε υποψηφιότητα», θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια , ώστε να λάβουν τη στήριξη του Κινήματος για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σύμφωνα με την κα. Χριστοφιλοπούλου.

«Μιλάμε για πρόσωπα που θα προέρχονται από το δικό μας πολιτικό χώρο, όχι στενά κομματικά. Τώρα αν κι άλλες πολιτικές δυνάμεις προσέλθουν και στηρίξουν, αυτό είναι προς όφελος. Αυτό που λέμε και σε εθνικό επίπεδο είναι ότι η χώρα δεν θα βγει από την κρίση, αν δεν υπάρχουν σοβαρές εθνικές συναινέσεις» σημείωσε η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται ο Mixalis Katsinos, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *